The Practice

Projects

proyectos / Interior Design / FIT OUT - CAMPUS PALMAS ALTAS

Fit Out - Campus Palmas Altas

Refurbishment and renovation project for the Abengoa offices in its new headquarters at the Campus Palmas Altas.

This project seeks to highlight the spatial qualities of the buildings and the whole of the Headquarters, characterized by a diaphanous floor and a glass enclosure. In addition to creating a pleasant workspace for the user, it meets the client’s requirements for interaction and communal life of the workers.

These criteria led us to design an office landscape full of natural light through the openings in the facade. The spaces are bright, friendly and tranquil and invite a good working environment. Open plan interiors are defined by a spatial gradation given by the use assigned to them, thus creating a flexible system that works for all the particular cases that were presented.

One of the greatest achievements is that the architectural intentions of the project have been realized thanks to the care taken in the choice of interior finishes, furniture and signage, as well as the suitability and coordination of all facilities.


An office landscape with natural light through the facades


DATA SHEET

Place/Date: Seville, 2008-2009
Client: Abengoa
Budget: 7 M €
Surface: 36.000 m²
Arquitects: luis vidal + architects / RSH + Partners
Contributors: -
Project Status: Built
Team: Eva Couto - Irene Rojo de las Heras - Luis Vidal - Ana Belen Franco - Roberta Sartori - Carmen Márquez - Simon Smithson - Paloma Uriel - Josefina Vago